Sabtu, 01 Agustus 2020

23+ H Fordas Pictures

23+ H Fordas
Pictures
. Jo įkurta „ford motor company gyvuoja iki šiol. Forda spowodowała niepokój w całej branży motoryzacyjnej gdyż jego przedsiębiorstwo było zarządzane tylko przez niego samego.

Harrison Ford Filmography Wikipedia
Harrison Ford Filmography Wikipedia from upload.wikimedia.org
Balandžio 7 d.) buvo amerikos pramonės kapitonas ir verslo magnatas, „ford motor company įkūrėjas, masinės gamybos surinkimo linijos technikos. Forda spowodowała niepokój w całej branży motoryzacyjnej gdyż jego przedsiębiorstwo było zarządzane tylko przez niego samego. Holivudo žvaigždė harrisonas fordas (harisonas fordas) ketvirtadienį buvo sužeistas, kai lengvasis lėktuvas, kuriuo jis skrido, dėl variklio gedimo buvo priverstas nutūpti avariniu būdu viename golfo.

H.fordas šiuo metu šioje valstijoje filmuojasi kino juostoje „kaubojai ir svetimi („cowboys and aliens).

Fordas puikiai pažįstamas iš daugelio kultinių filmų, aktorius iki šiol nėra pelnęs „oskarų statulėlės, jai buvo įdomu, kad h. H.fordas šiuo metu šioje valstijoje filmuojasi kino juostoje „kaubojai ir svetimi („cowboys and aliens). Forda launches the book of indonesian forestry vademecum 2020. H.fordas ir k.flockhart laikomi antra turtingiausia garsenybių pora jav.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar